Penzion Zikmundov

Staré Hutě 93,
UHERSKÉ HRADIŠTĚ 686 01 | Mapa

Doporučené penziony v okolí

Farma se nachází na kopci Juré 7 km od centra Zlína. K farmě není asfaltová cesta, pouze…

Penzion ego je umístněn v okrajové části Starého Města při hlavní komunikaci směřující na…

PENZION Kapacita našeho penzionu je 9 míst - 2-lůžkový pokoj, 3-lůžkový pokoj a jeden…

Vítejte u nás! Jsme malá rodinná firma zabývající se zemedělstvím v Bílých Kapatech, v…

Základní informace

Statek Zikmundov v minulosti patřil šlechtickému rodu Berchtoldů, pánů z Buchlova. Budova penzionu prošla v roce 2013 rozsáhlou rekonstrukcí dle originálních návrhů architekta Luďka del Maschia, který je autorem řady veřejných i soukromých staveb, které vynikají svojí nepředvídatelností, kreativním použitím nezvyklých materiálů a prostorovou hravostí. Penzion Zikmundov tak díky rekonstrukci vkusně kombinuje historický původ s moderním stylem a nabízí vysoký komfort.
Penzion představuje dokonalé místo pro dovolenou: poskytuje příjemné zázemí, kvalitní služby v oblasti ubytování i gastronomie a širokou škálu aktivit pro dospělé i děti i firmy. Na své si zde přijdou rodiny s dětmi, senioři, turistické výpravy, zájemci o adrenalinové sporty, účastníci firemních akcí či prostě ti z nás, kdo si potřebují na čas oddychnout od věčného shonu.

Stravování

Naše kuchyně si zakádá na kvalitě prodkuktů a rozmanitosti.

Všechny pokrmy připravují naši kuchaři přímo před Vámi a pokud jim to dovolíte, naučí vařit jako chef.

Aby pro vás bylo jídlo opravdovým zážitkem, přichystali jsme pro vás netradiční školu grilování pod vedením zkušeného šéfkuchaře. Na kvalitních kotlových, plynových i keramaických grilech si tak můžete pod odborným dohledem připravit k večeři opravdový gurmánský zážitek.

Dbáme na vysokou kvalitu surovin, z nichž jídlo připravujeme. Na našem jídelníčku dominují pokrmy z biomasa i zeleniny z vlastních zdrojů.

Aktivity

Nedaleký hrad Buchlov, kaple sv. Barbory, zámek Buchlovice či zámek Střílky s barokním hřbitovem nabídnou neopakovatelný zážitek všem milovníkům historie. Poloha penzionu uprostřed lesů poskytuje prostor řadě sportovních aktivit a adrenalinových zážitků. Horolezectví, rybaření či vyjížďky na koních patří mezi nejvyhledávanější z nich. Unikátní wellness ve venkovních koupacích sudech, škola grilování či tradiční výroba sýrů činí z penzionu ideální místo pro soukromé výlety i firemní akce.

_fac_pricelist_Penzion Zikmundov

Načítám...

Hodnocení návštěvníků

Načítám...

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Penzion Zikmundov
Staré Hutě 93
686 01 Server Error

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500